Ring​

- og få et uforpligtende tilbud!​

"Kvalitet, rigtige materialer og priser, der er absolut konkurrencedygtige!"

Udvendigt malerarbejde
Bestil Kjærbye Malerfirma til udendørs malerarbejde.
Læs nyheden »

Maling af vinduer af professionel maler

Er det blevet tid til maling af vinduer? Overvej at lade en professionel maler tage sig af arbejdet. Hos Kjærbye Malerfirma har vi over 30 års erfaring i indendørs såvel som udendørs malerarbejde i Horsens og omegn

Vi har den nødvendige ekspertise til at udføre maling af vinduer, så du kan nyde dem mange år endnu. Trævinduer er smukke, men de kræver den rette vedligeholdelse for at have en lang holdbarhed.

Det er ikke nok at købe en dyr træbeskyttelse. Det kræver et omhyggeligt udført forarbejde at sikre vinduerne den rette beskyttelse mod vejr og vind.

Høj håndværksmæssig kvalitet

Når du bestiller en uddannet maler til maling af vinduer, så sikrer du dig, at arbejdet bliver udført rigtigt, og du får et resultat af en høj kvalitet. Du vil altid modtage en professionel rådgivning og en klar aftale om arbejdsforløbet.

Inden selve malerarbejdet kan påbegyndes, sørger vi for en grundig klargøring af træet. Når dine vinduer skal males, er det vigtigt, at underlaget er i god stand. Det er helt afgørende for det færdige resultat.

Inden maling af vinduer tager os af slibning, kitning af smårevner og vindridser samt behandling af knaster. Vi anvender en vinduesmaling af høj kvalitet, som er specielt udviklet til at beskytte i fugtige omgivelser.

Vinduesmalingen indeholder derfor konserverende midler mod skimmelsvamp og fugt og giver god kantdække.

Få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte Kjærbye Malerfirma for at få en konkret rådgivning og et uforpligtende tilbud på maling af vinduer. Kontakt os på telefon 20 68 09 34 for at høre mere. 

Kjærbye Malerfirma

Bytoften 9

8700 Horsens

Telefon: 20 68 09 34

E-mail: kjaerbyemaler@gmail.com

CVR: 29573077​

Kjærbye Malerfirma
Bytoften 9, 8700 Horsens